Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow

Mariposa Baby Care & Play Concept

Oricare micut intre 1 ½ ani si 3 ani este binevenit in grupa celor mai mici, grupa Baby. Suzeta si Pampers-ul fac parte din peisaj.

Inca din frageda pruncie, copiii nostri au nevoie de atentie si dragoste. Noi la Mariposa suntem pregatiti sa ii primim asa cum numai noi stim.

Nu exista lucru mai important decat educatia piticilor nostri. Inca din primii ani de viata copiii nostri isi dezvolta emotiile, deprinderile si intra in contact cu mediul inconjurator.

Acum e momentul in care construim fundatia cunoasterii, momentul in care descoperim, incercam si ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara. E un moment unic si nerepetabil in viata fiecarui micut.

De aceea, noi echipa de la Mariposa am dezvoltat un concept centrat pe primii ani de viata. L-am denumit pompos Mariposa Baby Care & Play Concept.

Mariposa Baby Care & Play Concept inseamna 10 promisiuni pe care ni le asumam si care ne definesc.

Grupa baby are intotdeauna 1 educator la fiecare maxim 8 copii in timpul desfasurarii activitatilor educative.

Grupa ramane compacta si isi urmeaza cresterea cu aceeasi educatori pana la “absolvirea” gradinitei.

Nu exista in actul educational nici pedepse si nici recompense. Copiii sunt tratati cu respect si stimulati sa fie creativi si naturali.

Meniul nostru este un meniu special adaptat adaptat nevoilor copiilor de aceasta varsta, meniu echilibrat conceput de un doctor nutritionist. Hrana micutilor exclude consumul de zahar si se bazeaza pe carne si oua provenite din ferme bio si naturale, precum si pe fructe proaspete. Orice desert este indulcit numai cu miere naturala provenita numai de la producatori romani sau cu piure de fructe. Mancarea este proaspat gatita in casa in fiecare zi de catre “Chef-ul” nostru Bucatar.

Activitati si jucarii adaptate varstei si care stimuleaza creativitatea si imaginatia.

Raspuns in maxim 2 ore din partea managementului gradinitei la orice solicitare a parintilor, indiferent de ora, de luni pana vineri ( exclusiv intervalul 23.00-06.00 ).

Informare zilnica trimisa parintilor referitoare la cat anume au dormit si au mancat micutii nostri.

Evaluare periodica a dezvoltarii emotionale si creative a copiilor din partea educatorilor si a Directorului Educational.

Copiii intra in contact direct cu mediul inconjurator. Avem o curte separata pentru cei sub 3 ani, acoperita de un imens tavan de vegetatie ce ii protejeaza de arsita verii.

Asistenta medicala de specialitate asigurata prin rotatie de un Medic si o Asistenta Medicala.

Micutii nostrii au parte de cele mai frumoase si mai grozave activitati pe care le putem imagina. Zilnic, trimitem fotografii catre parinti cu tot ceea ce au realizat copiii. Si ne bucuram impreuna de fericirea de pe fetele lor.

Totul insa, sub supravegherea atenta a Directoarei Educationale. Urmarim cu atentie ca micutii sa invete prin joaca sau arta tot ceea ce au nevoie pentru varsta lor.

Si ca sa completam acest concept, trebuie sa va mai spunem un secret : atunci cand am ales educatoarele pentru grupa baby, dragostea lor fata de copii a fost principalul nostru criteriu.