Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow
  /  Ana Maria Damian

Ana Maria Damian

Educatoare

Meseria de educatoare este o frumoasa profesie, care nu seamana cu nici o alta. Noi, educatorii, ne-am nascut cu dragoste de copii si cu dorinta de a darui.

A fi educatoare nu inseamna doar a educa,ci inseamna,mai presus de toate a simti…sa simti iubire pentru copii, sa simti ca acestia inseamna ceva pentru tine.
Atunci cand se desprinde de mana mamei, copilul „apuca” mana.. educatoarei.

Pentru fiecare copil in parte, educatoarea devine „mama”.

Pana la sfarsitul clasei a XII a nu ma gandeam vreodata ca o sa lucrez in invatamant, desi imi placeau foarte mult copiii. M-am hotarat sa urmez cursurile Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei in cadrul Universitatii din Bucuresti, unde am invatat foarte multe lucruri interesante despre dezvoltarea, gandirea si comportamentul copiilor, care m-au fascinat si m-au determinat sa merg mai departe. Sunt o fire ambitioasa, vesela, iubitoare si imi place sa realizez tot ce imi propun si sunt gata sa invat, si sa descopar lucruri noi odata cu cei mici.

Consider ca aceasta meserie de a fi educatoare, este cea mai frumoasa, deoarece vii cu drag la munca. Vii stiind ca te asteapta niste sufletele mici dornice de a invata, de a descoperi, de a se juca, de a iubi.

Ma consider norocoasa ca fac parte din echipa „Mariposa Kids” si le multumesc colegilor pentru sprijinul acordat si ca mi-au deschis portile in inceperea unei cariere frumoase!

Position: Educatoare

Contact