Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow
  /  Madalina Popa

Madalina Popa

Educatoare

Sunt de parere ca baza unei societati echilibrate se realizeaza prin educatie de buna calitate. Inca din perioada liceului mi-am dat seama ca ma simt foarte bine in preajma copiilor si ca detin aptitudini pedagogice.

Am terminat Facultatea de Litere, din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea romana-engleza. De asemenea, am absolvit cursurile Modulului Psihopedagogic, din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei.

Acest modul mi-a oferit cunostintele necesare, dar si practica in ceea ce priveste abordarea copiilor.

Meseria de educator este una dintre cele mai nobile meserii din cate exista. Este minunat ca sub indrumarea, grija si afectiunea ta , copiii sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa. Odata cu cei mici, noi adultii, avem sansa sa descoperim mereu lucruri noi.

Inca de prima data cand am pasit in aceasta gradinita, am realizat ca este un loc ideal in care copiii sa isi desfasoare toate activitatile specifice varstei lor.

Aici, la Mariposa Kids, alcatuim o echipa unita, mereu pregatita sa vina in sprijinul celor mici. Multumesc intregii echipe pentru sustinerea si ajutorul neconditionat, dar si pentru faptul ca mi-a deschis drumul catre o cariera frumoasa.

Position: Educatoare

Contact