Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow

Mariposa Baby Care & Play Concept

Oricare micuț între 1 ½ ani și 3 ani este binevenit în grupa celor mai mici, grupa Baby. Suzeta și Pampers-ul fac parte din peisaj.

Încă din frageda pruncie, copiii noștri au nevoie de atenție și dragoste. Noi la Mariposa suntem pregătiți să îi primim așa cum numai noi știm.

Nu exista lucru mai important decât educația piticilor noștri. Încă din primii ani de viață copiii noștri își dezvoltă emoțiile, deprinderile și intră în contact cu mediul înconjurător.

Acum e momentul în care construim fundația cunoașterii, momentul în care descoperim, încercăm și ne bucurăm de tot ceea ce ne înconjoară. E un moment unic și nerepetabil în viața fiecărui micuț.

De aceea, noi echipa de la Mariposa am dezvoltat un concept centrat pe primii ani de viață. L-am denumit pompos Mariposa Baby Care & Play Concept.

Mariposa Baby Care & Play Concept înseamnă 10 promisiuni pe care ni le asumăm și care ne definesc.

Grupa baby are întotdeauna un educator la fiecare maximum opt copii în timpul desfășurării activităților educative.

Grupa rămâne compactă și își urmează creșterea cu aceeași educatori până la “absolvirea” grădiniței.

Nu există în actul educațional nici pedepse și nici recompense. Copiii sunt tratați cu respect și stimulați să fie creativi.

Meniul nostru este un meniu special adaptat adaptat nevoilor copiilor de această vârstă, meniu echilibrat conceput de un doctor nutriționist. Hrana micuților exclude consumul de zahăr și se bazează pe carne și ouă provenite din ferme bio și naturale, precum și pe fructe proaspete. Orice desert este îndulcit numai cu miere naturală provenită numai de la producători români sau cu piure de fructe. Mâncarea este proaspăt gătită în casă în fiecare zi de către “Chef-ul” nostru Bucătar.

Activități și jucării adaptate vârstei și care stimulează creativitatea și imaginația.

Răspuns în maximum două ore din partea managementului grădiniței la orice solicitare a părinților, indiferent de oră, de luni până vineri ( exclusiv intervalul 20.00-08.00 ).

Informare zilnică trimisă părinților referitoare la cât anume au dormit și au mâncat micuții noștri.

Evaluare periodică a dezvoltării emoționale și creative a copiilor din partea educatorilor și a Directorului Educațional.

Copiii intră în contact direct cu mediul înconjurător. Avem o curte separată pentru cei sub 3 ani, acoperită de un imens tavan de vegetație ce îi protejează de arșita verii.

Asistență medicală de specialitate asigurată prin rotație de un Medic și o Asistentă Medicală.

Micuții noștri au parte de cele mai frumoase și mai grozave activități pe care le putem imagina. Zilnic, trimitem fotografii către părinți cu tot ceea ce au realizat copiii. Și ne bucurăm împreună de fericirea de pe fețele lor.

Totul însă, sub supravegherea atenta a Directoarei Educaționale. Urmărim cu atenție ca micuții să învețe prin joacă sau artă tot ceea ce au nevoie pentru vârsta lor.

Și ca să completăm acest concept, trebuie să vă mai spunem un secret : atunci când am ales educatoarele pentru grupa baby, dragostea lor față de copii a fost principalul nostru criteriu.