Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow

PROGRAMUL EDUCATIV

Prin programul nostru de educație integrală, copiii (începând cu vârsta de 1 an și 4 luni) vor fi introduși în toate ariile disciplinare prin intermediul poveștilor, artelor și jocului, oferindu-le astfel o bază solidă pentru dezvoltarea cognitivă și senzorială. Metoda noastră urmărește stimularea curiozității și interesului copiilor pentru lume și a dispoziției lăuntrice de a o cunoaște prin explorare, trăiri personale, relaționare cu ceilalți și cu mediul din jur.

Urmărim dezvoltarea completă a copilului : fizică, emoțională, intelectuală și spirituală, în armonie cu natura, în concordanță cu ritmul său de creștere și dezvoltare.

Mai importantă decât competiția este joaca, mai importanta decât victoria este participarea, mai importanta decât destinația este călătoria. Cu aceste gânduri pornim la drum in fiecare dimineață și construim un mediu în care fiecare copil învață în ritmul său și crește frumos.

În activitățile educative zilnice: limbă și comunicare (premisele scris-cititului), științe (cunoașterea mediului, activități matematice), om și societate (activități de cunoaștere și dezvoltare a sinelui – dezvoltarea independenței, autonomiei și cooperării), estetică și arte (activități artistico-plastice și activități muzicale) și domeniul psihomotric – respectăm curriculum-ul stabilit de Ministerul Educației, adoptând metodele și principiile proprii.

În programa de bază sunt incluse o seară pe săptămâna de distracție în stilul nostru: citim povești pe care le acompaniem cu instrumente muzicale tradiționale pentru a crea o atmosferă cu adevărat de poveste; realizăm propriile spectacole de teatru de păpuși sau vizionăm un film pentru copii, proiectat pe un ecran uriaaaș.

De asemenea, copiii pot alege din oferta noastră de cursuri opționale, după interesele și preferințele lor.

Echipa educațională

Asigurăm cele mai bune condiții educative în cadrul grădiniței.

Ce și cum mâncăm?

Alimentația joacă un rol important în viața copiilor, iar aici suntem conștienți de acest lucru.

Activități opționale

Aflați mai multe despre activitățile desfășurate în cadrul grădiniței Mariposa Kids.