Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow
  /  Ana Maria Damian

Ana Maria Damian

Profesor în Învățământul Preșcolar

Formare academică:

2019 – Grad Definitivat in învățământul preșcolar;

2017 –  Titularizare în învățământul preșcolar;

2014-2017 – Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației;

 

Veselă, empatică și ambițioasă, dețin  numeroase aptitudini necesare unui pedagog, fără  de care procesul  de învățare nu ar putea avea loc. Abilitățile artistice sunt și ele nelipsite,  astfel activitatea de învățare desfășurându-se  prin joc și artă, lucruri îndrăgite de copii. Atunci, toate activitățile sunt  mult mai distractive și interactive pentru cei mici.

Meseria de educatoare este o frumoasă profesie, care nu seamănă cu nici o alta. Noi, educatorii, ne-am născut cu dragoste de copii si cu dorința de a dărui.

Atunci când se desprinde de mâna mamei, copilul „apucă” mâna.. educatoarei.

Pentru fiecare copil în parte, educatoarea devine „mamă”.

Înainte de terminarea liceului, nu ma gândeam că o să lucrez vreodată în învățământ. Dar, pentru că  îmi plăceau foarte mult copiii, am hotărât să urmez studii în acest domeniu, unde am învățat foarte multe lucruri despre comportamentul și dezvoltarea copiilor.

Iubitoare din fire, îmi place să dăruiesc și să primesc la rândul meu iubire,  îmi place să realizez tot ce îmi propun și sunt gata să învăț, și să descopăr lucruri noi odată cu cei mici.

Consider că această meserie de educatoare este cea mai frumoasă, deoarece vii cu drag la serviciu, vii știind că te așteaptă niște suflețele mici, dornice de a învăța, de a descoperi, de a se juca, de a fi iubiți și de a iubi.

Position: Profesor în Învățământul Preșcolar

Contact