Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow
  /  Ana Maria Pătrașcu

Ana Maria Patrascu

Profesor în Învățământul Preșcolar

Formare profesională:

2020 Definitivat( în curs)

2019 Titularizare

2019 Participarea la cercul pedagogic “Rolul limbajului în dezvoltarea personalității copilului preșcolar” din cadrul Școlii gimnaziale nr. 88, sector 3

2016 Voluntariat la Școala gimnaziala nr.198 București, Step by step

2015-2017 Participarea la conferința studenților departamentului de formare a profesorilor “Education first”

2014-2017 Facultatea de psihologie și științele educației

 

Bucuria copiilor este cel mai minunat lucru!

Să le citești o poveste, să îi înveți ceva nou, să le fii alături când au nevoie, este ceea ce m-a făcut să aleg să lucrez în acest domeniu.

Am terminat liceul economic și la finalul acestuia a trebuit să iau o decizie cu privire la cariera pe care vreau să o urmez. Nu am putut să îmi imaginez că viața mea o să fie înconjurată de hârtii și matematică! am știut că asta nu mă definește, așa că am urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universității din București unde am înțeles cu adevărat importanța unei bune educații încă din copilărie și că profesia de educator este una complexă și nobilă, dificilă și plăcută, în care cunoștințele se împărtășesc mult mai bine prin joc și dăruire.

Prin joacă, alături de voi, părinții, vom sprijini copiii să descopere mereu lucruri noi, să dobândească cunoștințe, încredere în forțele proprii și să se maturizeze emoțional. Deoarece educația este cel mai important pas în dezvoltarea unui copil, iar o dată cu ei și noi învățăm lucruri noi.

 

Vreau să mulțumesc echipei “Mariposa Kids” pentru încredere, susținere, înțelegere și devotament!

Position: Profesor în Învățământul Preșcolar

Contact